HONDURAS Fincas Mierisch La Lalita

Interval de prețuri: 160,00 MDL până la 650,00 MDL

Metoda de procesare: Spălare, Scor SCA – 87
Țara de fabricație: Honduras
Data fabricației: 2023/24
Producător La Lalita

Livrare nu este inclusa

  • Check Mark Asigurarea calității
  • Check Mark Prăjire proaspătă
  • Check Mark Plata securizată
SKU: HND 24/09 Categorie: Etichetă:

Descrierea

PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preaparare Espresso ; Filtru

MACINARE: Boabe (Standard) sau Măcinată (cafea pentru Filtru, Mocca, etc..)

Pentru a va oferi o cafea proaspat prajita, la „Coffee Core” se prajeste cafea LA COMANDA si este disponibila in varianta boabe (Standard) sau macinata, livrata în ambalaj special cu supapă de degazare.

Daca doresti sa primesti cafeaua măcinată, inainte de finalizarea comenzii, mentioneza la rubrica ”COMENTARII COMANDA” , cum anume o doresti: pentru espresso, filtru, ibric, etc.

Mierisch Lalita

Dr. Erwin R. Mierisch, împreună cu soția sa Maria Lygia McEwan de Mirisch, sunt producători de a treia generație ai Fincas Mierisch. Copiii lor, Erwin Jr., Elean și Steve organizează, judecă și participă la programul Cupa excelenței de la mijlocul anilor 2000, ajutându-i să învețe toată munca grea necesară pentru a produce cafea de înaltă calitate. În Nicaragua, fermele sunt situate în departamentele Matagalpa și Jinotega. Există 6 ferme în Matagalpa și 3 în Jinotega, puțin mai spre nord-vest. Fiecare fermă are un microclimat și o compoziție unică a solului, făcând managementul lor și calitatea cafelei cu adevărat diferite una de cealaltă.
După experiența uimitoare a lui Erwin Jr. cu Cupa Excelenței din Honduras din 2010, el a văzut incredibilul potențial de creștere a cafelei de specialitate al țării.
După o întâlnire întâmplătoare cu achiziționarea unei ferme numită Cerro Azul, Erwin Jr. a sărit pe ocazie. De atunci, s-au extins la alte două ferme învecinate: Santa Lucia si Lalita.

Mai multe detalii

Cantitate

1kg, 250gr, 500gr

Măcinare

Boabe, Macinata