ETHIOPIA Guji Uraga
Interval de prețuri: 180,00 MDL până la 730,00 MDL
Metoda de procesare: Spalare, Scor SCA – 89
Țara de fabricație: Ethiopia
Data fabricației: 2024
Exporator: Project Origin
Livrare nu este inclusa
- Asigurarea calității
- Prăjire proaspătă
- Plata securizată
Descrierea
PROFIL PRAJIRE: Potrivit pentru preaparare Espresso ; Filtru
MACINARE: Boabe (Standard) sau Măcinată (cafea pentru Filtru, Mocca, etc..)
Pentru a va oferi o cafea proaspat prajita, la „Coffee Core” se prajeste cafea LA COMANDA si este disponibila in varianta boabe (Standard) sau macinata, livrata în ambalaj special cu supapă de degazare.
Daca doresti sa primesti cafeaua măcinată, inainte de finalizarea comenzii, mentioneza la rubrica ”COMENTARII COMANDA” , cum anume o doresti: pentru espresso, filtru, ibric, etc.
GUJI
Etiopia Guji Uraga este produs de 650 de ferme de familie situate în apropierea districtului Yirgachefe din zona Gedeo din statul regional Etiopia al Națiunilor, Naționalităților și Popoarelor de Sud. Micii fermieri de cafea livrează boabe coapte la stația Guji Uraga, unde sunt sortate cu grijă.
Am fost impresionați de calitatea cafelei procesate la această stație de spălare, precum și de selecția boabelor care sunt supuse tehnologiei specializate de macerare a carbonului, putem examina aceste cafele în process
Guji URAGA G1
Exportator: Primrose
Regiunea: Guji
Soi: Heirloom
Proces: spălare
Detalii:
Cafeaua este cultivată în curțile micilor fermieri (numite „cafea de grădină”) din Uraga.
1. Boabele se recoltează din noiembrie până în februarie și se duc la o stație de spălare unde se reunesc loturi de mici fermieri. Cafeaua este depulpată și separată de boabele plutitoare înainte de a intra în rezervoare mari pentru fermentare.
2. Boabele depulped sunt umplute cu apă și supuse fermentației umede timp de 12-24 ore pentru a elimina mucusul.
3. După fermentare, boabele de cafea sunt spălate bine în canale pentru a îndepărta ultimele bucăți de mucus și a separa particulele plutitoare.
4. Boabele de cafea sunt apoi mutate în paturi africane pentru a se usuca timp de 10-15 zile până când nivelul de umiditate ajunge la 10-12%
5. În zilele foarte calde când boabele de cafea sunt pe paturi înălțate, acestea pot fi acoperite cu plastic pentru a controla viteza de uscare.
Boabele uscate sunt apoi depozitate în pergament pentru protecție până când sunt măcinate și gata pentru export.
Primrose efectuează în continuare controlul calității și sortarea în timpul măcinarii. Ei fac trecere triplă prin sortarea culorilor și trecere triplă prin mesele de sortare manuală pentru a îmbunătăți calitatea generală!
Mai multe detalii
Greutate | Nu se aplică |
---|---|
Cantitate | 1kg, 250gr, 500gr |
Măcinare | Boabe, Macinata |